Over Kara

 
 
Geboren in Den Haag uit een kunstzinnig en ondernemend gezin is Kara na haar studie Italiaanse Taal en Letterkunde aan de Rijks Universiteit Leiden, werkzaam geweest als coördinator Internationale hulpverlening bij een grote verzekerings maatschappij en heeft met veel plezier gewerkt ondermeer als manager in het GastHuis van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam.
Een grote passie van Kara is tekenen en schilderen ; zij is het liefst creatief bezig met kleur. 
Eén van haar dromen op jonge leeftijd was om later op een boerderij te wonen met een paard ‘voor de deur’ die zij van de slacht zou hebben gered.
In 2009 verhuisde Kara van het westen naar een boerderij op de Veluwe. Ze heeft inmiddels al jaren haar eigen paard Easy - die ze inderdaad van de slacht gered heeft - en nu in één van de weilanden voor het huis staat.
Dromen, plannen en doen is haar motto!

In 2013 heeft Kara diverse bedrijven opgericht en haar eerste boek voor publicatie "Vijfhonderd connecties en duizend vrienden" geschreven.  
Nieuwsgierig naar wat mensen werkelijk bezig houdt en interesse in verbinding met de medemens en dier, heeft Kara Blok enthousiast gemaakt om op zoek te gaan naar de mens achter 
haar LinkedIn connecties en Facebook vrienden, als onderwerp voor haar eerste boek.

Na het schrijven van haar boek kon ze het toch niet niet afleren. Ze bleef nieuwsgierig en 
heeft meer mensen geinterviewd over geluk en en succes. Deze interviews zijn te lezen in haar Blogs, reacties hierop vind je in de boektrailer.